Sign In | Join Free | My burrillandco.com
Home > RFID Hard Tag >

UHF RFID Cattle Tag With Encoding And Printing TPU Material

Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd
Contact Now
    Buy cheap UHF RFID Cattle Tag With Encoding And Printing TPU Material from wholesalers
     
    Buy cheap UHF RFID Cattle Tag With Encoding And Printing TPU Material from wholesalers
    • Buy cheap UHF RFID Cattle Tag With Encoding And Printing TPU Material from wholesalers
    • Buy cheap UHF RFID Cattle Tag With Encoding And Printing TPU Material from wholesalers

    UHF RFID Cattle Tag With Encoding And Printing TPU Material

    Ask Lasest Price
    Brand Name : LINKWIN
    Model Number : HAT018
    Certification : CE
    Price : USD0.25/PC to USD0.5/PC
    Payment Terms : L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram
    Supply Ability : 10000pcs per month
    Delivery Time : 10 working day
    • Product Details
    • Company Profile

    UHF RFID Cattle Tag With Encoding And Printing TPU Material

    UHF RFID Animal Ear Tag, Rfid Cattle Ear Tag With Encoding And Printing , RFID UHF Animal Tag For Cows , TPU Material


    UHF RFID animal ear tag, rfid cattle ear tag with encoding and printing , RFID UHF animal tag for cows


    Electronic Identification
    EID (also known as RFID) tags are ideal for better management and also for compliance.A unique 15-digit number is stored on the tag and is also printed on the tag for visual confirmation.The EID tags are available standalone or as a matched pair where the EID number is also printed on a visual tag.


    We provide intelligent animal identification solutions for a wide range of animals including: cattle, sheep, swine, fish, goats, deer, elk, horses, and domestic pets, as well as zoo animals and a wide range of wildlife species.


    ProtocolISO/IEC 18000-6C & EPC global Class 1 Gen 2
    ChipUcode 8
    MemoryEPC 128bits,USER 0bits,TID 96bits
    ApplicationAnimal ear,such as Cow,sheep
    Read rangeUp to 6 meter by fixed reader; Up to 3 meter by handheld reader
    Frequency860MHZ to 869MHZ/902MHZ to 928MHZ
    SizeMale part:100mm X 75mm X 13mm female part:φ29mm X 23mm
    Weight16 G
    MaterialTPU
    IP RatingIP68
    Storage temp-30 to 80
    Operation temp-30 to 80
    Warranty1 Year

    Question 1: Is there stock for your products?
    Answer: There is stock for different products in different periods.
    Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need.

    Question 2: Do you offer samples?

    Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and freely.
    For samples out of stock, new production needs to be arranged, and there is sample charge.

    Question 3: How can the artwork be offered?

    Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing.

    Question 4: What is MOQ?

    Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity.

    Question 5: What different RFID products do you offer?

    Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels, RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory.
    RFID customization is available in our factory. Any design can be produced by us.

    Question 6: What shipping way is adopted?

    Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity.

    Question 7: What is the lead time?

    Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days.
    The production time is different in different periods for different orders.
    Please consult us according to your specific requirements of your order.

    Question 8: What payment do you adopt?

    Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount.

    Quality UHF RFID Cattle Tag With Encoding And Printing TPU Material for sale
    Inquiry Cart 0
    Send your message to this supplier
     
    *From:
    *To: Hangzhou Linkwin Smart Technology Co.,Ltd
    *Subject:
    *Message:
    Characters Remaining: (0/3000)