| Sign In | Join Free | My burrillandco.com | 
 | 
| Ask Lasest Price | |
| Brand Name : | LINKWIN | 
| Model Number : | RF1552 | 
| Certification : | CE | 
| Price : | USD0.0008/PC to USD0.001/PC | 
| Payment Terms : | L/C, D/A, D/P, Western Union, MoneyGram | 
| Supply Ability : | 10 Million per month | 
| Delivery Time : | 10 working day | 
15*52mm RF LABEL , EAS Security Label Anti Shoplifting EAS Soft Label , compatible checkpoint system eas rf soft label
| product name | eas rf soft label | 
| Model | RF1552 | 
| Product specification | Origin:Zhejiang(Mainland) Magnetic Frequency:8.2mhz Size:26x26mm Color:Barcode/White/Clear/black/thermal Packaging: 1000pcs/roll, 20rolls/ctn Packing size:30x30x24cm Weight:11kg | 
| Effective Volume: | >=2000cm3 | 
| Amplitude: | Q>=65 | 
| AdvaNFCe | 100% tested,high quality | 
| Acceptable | OEM&ODM | 
| Certifiction | CE&ROSH, ISO9001 | 
| Minimum order quantity | 1CTN | 
| Delivery time | 3-10days | 
| Logistics information | By sea or by air | 
| Question 1: Is there stock for your products? Answer: There is stock for different products in different periods. Please tell us what products you need, then we will check the stock for the products you need. | 
| Question 2: Do you offer samples? Answer: For samples in stock, samples can be arranged directly and
freely. | 
| Question 3: How can the artwork be offered? Answer: Artwork can be sent to us by AI, or PSD, or CDR. But it has to be in vector graphics to ensure the quality of printing. | 
| Question 4: What is MOQ? Answer: The MOQ is 500 pcs. The price is more competitive for bigger order quatity. | 
| Question 5: What different RFID products do you offer? Answer: Various RFID products, including RFID cards, RFID labels,
RFID wristbands, and NFC products can be produced in our factory. | 
| Question 6: What shipping way is adopted? Answer: By Express, Air, Sea. Depends on clients' specific requirements and order quantity. | 
| Question 7: What is the lead time? Answer: Generally, the shipping time is 3-5 working days. | 
| Question 8: What payment do you adopt? Answer: Western Union, TT, Paypal. Paypal is just accepted for small amount. | 
|   | 
 
                                 
                                 
                                 
                                